C More -kanavapakettien ja kanavien nimet vaihtuvat.

Tämänhetkiset C More- ja MTV Katsomo -suoratoistopalveluiden sisällöt muuttavat lokakuussa julkaistavaan uuteen MTV Katsomo -suoratoistopalveluun, joka kerää kaikki Maikkarin sisällöt yhteen osoitteeseen.

C More -kanavapakettien myynti loppuu 9.10.2023. Uusien MTV Katsomo+ -kanavapakettien myynti alkaa 10.10.2023.

Lastenkanava Boomerangin (kanavapaikka 156) nimi on jatkossa Cartoonito. Kanava sisältyy V series & film sekä V premium -paketteihin. 

Cartoonito-kanava on suunnattu lapsille, nuorille ja muille piirrossarjojen ystäville. Ohjelmistoon sisältyy niin vanhoja, kuin uudempia suosittuja piirrettyjä maailmalta. Kanavalla esitetään englanninkielisiä ohjelmia ympäri vuorokauden. Kanavalla nähdään Tom & Jerry, Looney Tunesin hahmot, Scooby-Doo, Kiviset ja Soraset ja monet muut tutut piirroshahmot.

Tilaa kuituliittymä  – edullisesti, helposti ja sujuvasti!

Tilaukseen sisältyy:

  • Liittymismaksu 750 € (norm. 1050 €)
  • Karjaan Puhelimen osake 200 €
  • Kaivuutyöt tontillasi
  • Kuitulaitteet ja wifi-lähetin
  • Asennus kodissa
  • Apua palveluiden käyttöönotossa
    = vain 950 €!


Tarjous on voimassa 15.10.2023 asti ja kuituliittymä toimitetaan talvella, viimeistään helmikuussa. Mitä nopeammin me saamme tilauksesi, sitä nopeammin pääset käyttämään uusia kuitupalveluitasi!

Tarjous koskee tiettyjä alueita Inkoossa ja Siuntiossa. Kirjoita osoitteesi hakukenttään ja tarkista, koskeeko tarjous sinun osoitettasi.

Kuukauden bonuskanava on Travel Channel kanavapaikalla 103Kanava on omistautunut matkailun maailmaan, ja täällä esitetään objektiivisesti ja avarakatseisesti matkailun monia puolia vaellusseikkailuista ruokaan ja juomaan sekä viiden tähden luksuselämyksiin. Jos suunnittelet reissuun lähtöä, on tämä paras paikka aloittaa!

Katso kaikki ajankohtaiset kanavapakettitarjouksemme.

Isot teleoperaattorit purkavat parhaillaan vanhoja kupariverkkojaan, sillä ne eivät pysty välittämään tämän päivän netinkäytön vaatimaa kapasiteettia. Niiden ylläpito ei enää ole järkevää.

Vanha ulos ja uutta sisään!

Karjaan Puhelin on jo muutaman vuoden keskittynyt vain kuituverkon rakentamiseen ja ylläpitoon. Suljimme viimeisimmätkin liittymät vanhassa puhelinverkossamme vuoden 2020 lopulla. Vanhassa verkossa toimitetut ADSL-liittymät korvattiin monin kerroin nopeammilla kuituliittymillä.

Mielellämme laittaisimme täydellisen pisteen tälle tarinalle, mutta todellisuudessa vanhoja puhelinjohtoja on jäljellä taloyhtiöiden seinissä vaikka kuinka – ja ne ovat aktiivisessa käytössä.

1. lokakuuta alkaen Elisa Viihde Viaplay muuttaa nimensä Viaplayksi. Muutos ei vaadi asiakkailta mitään toimenpiteitä. Voit jatkaa Viaplayn käyttöä 1. lokakuuta, aivan kuten tähänkin asti, samoilla sovelluksilla ja laitteilla. Myös tunnuksesi ja salasanasi pysyvät ennallaan. Muutos ei vaikuta tilauksesi hintaan tai laskutustapaan.

Muutos koskee vain suoratoistopalvelua, joten se ei vaikuta V premium, V series & film ja V sport golf -kanavapaketteihin.

Viaplay tarjoaa jatkossakin huippuluokan urheilua, laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia ja muuta sisältöä. Elisan tarjoamat kotimaiset sisällöt, kuten mm. Elisan alkuperäissisällöt (Elisa Original), poistuvat Viaplayn tarjonnasta 1. lokakuuta.

C Moren jääkiekkotarjonta monipuolistuu entisestään, kun Liiga, Mestis, SHL, Sveitsin Liiga, Spengler Cup, Naisten liiga, ja Suomen maajoukkueen pelit MM-kisoissa saavat rinnalleen viikoittaiset NHL-ottelut lauantaisin.

NHL kausi alkaa 14. lokakuuta kl 20 Ottawa – Philadelphia ottelulla. C Morella nähdään kauden aikana parhaana katseluaikana yhteensä 32 ottelua, josta 4 kpl Stanley Cup -finaaleista. C Morella näytetään siis yksi, valikoitu NHL-ottelu viikossa.

 

Asukkaat taloyhtiöissä, joissa on 10M, 50M tai 100M perusnopeus, saavat lisänopeuden veloituksetta kaksi kuukautta, jonka jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana normaalihintaan.

TILAA 

Tarjous edellyttää täysin uutta tilausta tai nopeuden nostoa.

Opiskelupaikka, kurssi-ilmoittautumiset, asunto ja sähkösopimus – nämä hoidettu! Lisää tähän vielä edullinen, nopea ja tehokas Kuitukaista, niin olet varmasti valmis uuteen lukuvuoteen!