Se alla aktuella kanalpaketserbjudanden.

Under det kommande veckoslutet deltar vi i Home&Found -mässan, som ordnas på Billnäs Bruk. 

Lördagen den 11.6 kl. 10-17
Söndagen den 12.6 kl. 10-16

Välkomna, vi ses i Billnäs!

Engelskspråkiga Al Jazeera International på kanaplats 354 sänder program dygnet runt. Ungefär hälften av programtiden är direktsändningar. Kanalen sänder nyheter, ekonomi- och aktualitetsprogram, dokumentärer, diskussionsprogram och sport. Al Jazeera ger dig bättre insyn i tredje världens händelser.

I mars gick den första ansökningstiden ut för det nya stipendiet som Karis Telefon instiftade. Henrik Ekbloms teknologistipendium riktar sig till högskole- eller yrkeshögskolestuderanden, som bedriver studier inom ICT, datakommunikation eller annan till dessa nära anknuten ny och innovativ teknologi och stipendiets syfte är att främja innovativ teknologisk utveckling i Västnyland.

Karis Telefons styrelse har i år beslutat att tilldela stipendiet på 2000 euro till en sökande, Matias Hiillos, som studerar till diplomingenjör inom fakulteten för teknik- och naturvetenskap på Tammerfors universitet.

Nu får du TV-kortet gratis i två månaders tid, när du skaffar ditt första TV-kort eller åter tar i bruk ett tidigare uppsagt TV-kort.

Under den första veckan ser du precis alla kanaler i vårt kanalutbud. Efter detta ser du följande extrakanaler tills två månader gått från aktiveringsdatumet:

  • Animal Planet (131)
  • Investigation Discovery (127)
  • C More Juniori (154)

Dessutom ser du kanalerna:

  • V film hits (476) i maj
  • V film action (474) i juni

Erbjudandet är i kraft t.o.m. 30.6.2022. Efter kampanjtiden fortsätter TV-kortet till normalpris 2,90 €/mån med en uppsägningstid på fyra veckor.

Drömmer du om att effektivt kunna distansarbeta från lande, stugan, skären eller villan? 

Sommarfiber och Säsongsfiber är egnahemstjänster som passar perfekt för behoven som uppstår i fritidsbostaden! Säsongsfiber är vår nyaste tjänst, som skapades baserat på kundernas önskemål.

Till nya kunder i bostadsbolag bjuder vi på öppningsavgiften, modemet och fartfyllda hastigheter till ett förmånligt pris.

I maj är det mycket på gång! Vinnare av fotbollsserier ska koras, NHL playoffsen kör i gång och vi får njuta av de hisnande hastigheter som tre Formel 1-tävlingar samt W series och Ferrari Challenge Europe bjuder på. Golfens major-turnering PGA Championship, UFC 274 och basketbollens Euroliga ryms också med i schemat. Här kan du läsa allt om motorsporten!

Filmer som har premiär är den omtyckta Fast & Furious -seriens nionde del The Fast Saga, The Father med Anthony Hopkins, samt hela familjens äventyr Croodarna: En ny tid.

Serieutbudet utökas med nya säsonger av Viaplays originalserier. Spänning till tusen i säsong två av både Partisan och Maskineriet, samt garanterat svenskt drama i fjärde säsongen av Lyckoviken.

Vi ordnar en utlottning av V premium -kanalpaketet och Elisa Viihde Viaplay Total -streamingtjänsten på vår Facebook-sida mellan den 26.4 och 28.4.2022 fram till kl. 10.00. En person kan vinna kanalpaketet och streamingtjänsten till sitt bruk för 1-31.5.2022. Vinnaren dras bland dem som gillar sidan. Meta är inte delaktig i utlottningen.


En tidsbunden beställningen pausas inte


Ett befintligt, tidsbundet V sport, V sport jalkapallo, V sport jääkiekko, V sport golf, eller V series & film -kanalpaket fortsätter enligt det gällande avtalet. Om vinnaren har en tidsbunden beställning, kan hen välja mellan en gratismånad av det befintliga kanalpaketet, eller att få premiuminnehållet tillagt i sin beställning i en månads tid.


Begränsningar till aktiverandet av tjänsterna


TV-kortet som behövs för aktivering av kanalpaketet ingår inte i vinsten.

Elisa Viihde Viaplay Total -streamingtjänsten kan aktiveras till ett konto kopplat till e-postadress som redan är registrerad streamingtjänstanvändare via Karis Telefon. Streamingtjänsten kan inte aktiveras till en e-postadress som är kopplad till en aktiv beställning rakt från Elisa Viihde Viaplay – i sådana fall kan man bara få tjänsten i bruk genom att säga upp den nuvarande beställningen enligt uppsägningstiden, varefter beställningen kan aktiveras via Karis Telefon.


Personuppgifter


Om vinnaren inte är vår kund från förr, behöver Karis Telefon vinnarens namn och adressuppgifter samt e-postadress för att kunna aktivera kanalpaketet och streamingtjänsten.

Motorsporträttigheter: F1, F2, F3, Formula W series, Indycar, NASCAR, Ferrari Challenge, DTM & AMA Motorcross. 

En ny pop-up-barnkanal med ukrainskt tal är öppen för alla i tre månaders tid. Kanalens program är sammansatt av innehåll på Nickelodeon och Nick Jr. -kanalerna, och programmen är dubbade till ukrainska. Kanalen levereras av Paramount i samarbete med Pluto TV.

Kanalplats: 157.