Tidningen Västra Nyland har nyligen utsetts till Finlands bästa lokaltidning – här bjuds schacki på en goer blandning av de senaste nyyhetren, kvalitetsjournalistik och myky annan priima läsning.


Våra kunder får VN Premium helt gratis fram till den sista mars!

Ta i bruk din kostnadsfria VN Premium-beställning genom att klicka på bilden ovan. Prenumerationen ska aktiveras av samma person som är kund hos oss/betalar för tjänsterna. Beställningen upphör automatiskt den 31.3.2023.


Tack vare vårt unika samarbete med Västra Nyland kommer du, innan gratisperioden tar slut, att erbjudas en möjlighet att fortsätta prenumerationen för 3,90 €/mån (norm. 6,90 €). Denna summa läggs i så fall till på samma faktura som dina internet- och/eller tv-tjänster.

Det är möjligt att avsluta en befintlig VN Premium-beställning enligt uppsägningsvillkoren och i stället börja prenumerera via oss.


VN Premium-beställningen inkluderar:

  • alla artiklar på vastranyland.fi 

  • alla artiklar i appen VN Nyheter (ladda ner från Google Play eller App Store)

  • e-tidningen i dina digitala enheter (mobilen, surfplattan och datorn)

 

Allt du behöver för att läsa nyheterna är en stabil internetuppkoppling – om du inte redan har det, så kan vi hjälpa till med det också!


 

Äppelsylt till de 500 första som aktiverar beställningen

Appelsylt.png

Efter att du aktiverat din beställning kan du besöka vår kundtjänst, så får du en burk av Söderlångviks ljuvliga äppelsylt.

Välkommen in!

I Elisa Viihde Viaplay Total -streamingtjänsten kommer det under februari-mars att göras en ändring till mängden streams per livesändning.

Streamingarna begränsas på så sätt, att man i fortsättningen endast kan se ett idrottsevent live åt gången på endast en enhet. Detta innebär att du t.ex. inte längre kan se samma Premier League-match på fler än en (1) enhet. Du kan ändå se på t.ex. två olika Premier League -matcher på två (2) enheter samtidigt.

Med denna åtgärd strävar man efter att minska på olovlig användning av streamingtjänsten. 

På grund av kostnadsökningar höjer vi månadspriset för kabel-tv-tjänsten med 30 cent per anslutning.

Konsumenter

Det nya priset träder i kraft den 1.3.2023.

TjänstPris fram till 28.2Pris från 1.3

Fiberbredbandets tilläggstjänst: Kabel-tv

4,90 €/mån 5,20 €/mån

Kabel-tv för Optowests kunder

6,10 €/mån 6,40 €/mån

Fiberbredband 10/10 Mbit/s och Kabel-tv

29,90 €/mån 31,20 €/mån


Höjningen gäller inte

  • kunder som redan betalar 5,20 € för kabel-tv-tjänsten.
  • kunder med tidsbundet avtal som inkluderar kabel-tv, t.ex. det gamla FiberHem-paketet med tidsbunden beställning. Det nya priset träder i kraft först när tidsbundenheten upphör.

Företag

Det nya priset för 6,40 € /anslutning/mån träder i kraft den 1.3.2023.

Alla pris enhetligas, vilket kan innebära att kabel-tv-tjänstens månadskostnad sänks eller höjs med mer än 0,30 €.


Husbolag

Det nya priset 5,20 €/lägenhet har trätt i kraft den 1.1.2023.

  • Höjningen gäller husbolag som beställer på endast kabel-tv-tjänsten.
  • Höjningen gäller inte husbolag som beställer på Bolagsbredbandstjänsten.

GINX Esports TV på kanalplats 237 är den första och största esportkanalen i världen. Kanalen siktar på att bredda synligheten och intresset för esport till alla sportintresserade. Från kontoret i London samarbetar Ginx Esports TV med partners i hela världen för att säkra ett brett innehåll av esportunderhållning samt live-turneringar till esportfansen 24/7.

KotiTV på kanalplats 99 har bytt namn till OnniTV. 

Vi städar bland gamla e-postadresser som inte är förknippade med en internetanslutning från oss.

Vi har skickat information per mejl till de e-postadresser som detta ärende gäller – kolla din inkorg och skräpkorg! Användarna av dessa e-postlådor kan kontakta kundtjänsten för att uttrycka sitt intresse för att fortsätta med tjänsten.

Priset för e-posttjänsten är 1,90 €/mån för kunder med vår internetanslutning och 4,88 €/mån för kunder utan vår anslutning.

Vi kommer att avsluta alla de e-postlådor vars användare inte hört av sig till vår kundtjänst senast 28.2.2023.

Detta gäller endast dem, som fått ett e-postmeddelande av oss om saken.

TapahtumaTV Eveo läggs till på kanalplats 17. Denna tv-kanal är specialiserad på finländska evenemang. Programmen på TapahtymaTV fokuserar i första hand på evenemang och till dem relaterade för- och temaprogram, samt programserier och sammanfattningar av händelsernas höjdpunkter.

The Walt Disney Company Nordic & Baltic publicerar ett nytt namn och ny kanalidentitet för FOX-TV-kanalen: STAR Channel inleder sina sändningar i Finland den 6:e januari 2023.

Dygnet runt kommer STAR Channel att fortsätta sända både gamla godingar samt nyare amerikanska toppserier och -komedier som är bekanta från FOX. Kanalen kommer synas i HD-kvalitet på kanalplats 12 och i SD-kvalitet på kanalplats 32. 

Läs hela nyheten här.

Tidningen Västra Nyland har nyligen utsetts till Finlands bästa lokaltidning – här bjuds schacki på en goer blandning av de senaste nyyhetren, kvalitetsjournalistik och myky annan priima läsning.